Tsum Tsum -pehmot nyt Suomessa!

Pari päivää sitten ilmeeni oli melko varmasti näkemisen arvoinen, kun huomasin mainosten mukana tulleessa lelukaupan joulukuvastossa Tsum Tsum -pehmoja. Kipaisin heti BR-lelujen verkkokauppaan tarkistamaan valikoiman ja niinhän siellä näkyi olevan muutama pehmolelu myynnissä!

tsum tsum pehmo

Kirjoitin näistä Japanista lähtöisin olevista pehmoleluista jo keväällä, kun tilasin muutaman Tsum Tsumin Disney storen -verkkokaupasta eikä tuolloin tullut mieleenkään, että niitä saisi vielä jonkin päivä Suomesta! Vaikka ei tämä uutinen loppujen lopuksi niin älyttömän yllättävä olekaan, sillä myydäänhän Tsumeja myös ulkomailla muissakin kaupoissa kuin ainoastaan Disney Storessa. Yhdysvalloissa niitä on myynnissä ainakin Target-tavarataloissa ja Englannissa Clintons-lahjatavaraliikkeissä. Ja näyttävätpä ne kuuluvan Toys “R” Us -ketjun valikoimiin useissa maissa.

Suomessa Tsum Tsumeja saa nyt monista BR-lelut ja Toys “R” Us -myymälöistä sekä verkkokaupasta. Valikoimassa on tällä hetkellä 8 pehmoa. Medium-kokoiset Mikki, Minni ja Puh sekä minikokoiset Mikki, Minni, Puh, Tiikeri ja Ihaa. Isommat maksavat 17,99 e ja pienemmät 6,99 e. Hinnat ovat siis vähän kalliimmat kuin esimerkiksi Disneystore.co.uk:ssa, sillä siellä ne maksavat 10 £ & 3 £ eli noin 14 e ja 4,20 e. Mutta jos ottaa huomioon sen, että Englannista tilattaessa joutuu maksamaan postikulut ja odottamaan pari viikkoa, ovat Suomen hinnat minusta melko kohtuulliset. Hahmoja ei tietysti ole tarjolla läheskään yhtä paljon kuin ulkomailla, mutta toivottavasti niitä otetaan myöhemmin lisää varastoon.

Muissa kaupoissa myytävät Tsum Tsumit eroavat hieman Disney Storessa myytävistä, mutta ainakaan omien havaintojeni mukaan erot eivät todellakaan ole suuria. Kävin heti torstai-iltana pällistelemässä pehmoleluja ihan kaupassa asti ja ainoat huomaamani erot liittyivät niissä oleviin lippulappusiin. Disneystore.co.uk:sta tilaamissani on Disney Storen omat tuotelaput, BR-leluissa myytävissä Top-Toyn-laput. Katselin myynnissä olevaa keskikokoista Minni Hiiri -pehmoa ja se näytti mielestäni todella samanlaiselta kuin oma Minnini.

En vielä tällä erää ostanut yhtään uutta Tsumia, sillä olin vasta alkuviikosta tehnyt pienen tilauksen Disney Storeen (siitä lisää myöhemmin). Ilmoitin kuitenkin kaupassa kanssani olleelle Joulupukin apurille, että medium-koon Mikki ilahduttaisi minua kovasti.. Jos olet kiinnostunut siitä, mitä kaikkia Tsum Tsum -pehmoja on olemassa, kannattaa tutustua fanien ylläpitämältä Tsum Tsum Central -sivustolta löytyvään kattavaan listaan.


Sitten vielä toinen uutinen, joka saa koko Tsum Tsum -hehkutukseni kuulostamaan melkein pikkujutulta. Tukholmaan avataan nimittäin ensi viikolla Ruotsin ensimmäinen Disney Store!

Kauppa avaa ovensa torstaina 12. marraskuuta upouudessa Mall of Scandinavia -ostoskeskuksessa, joka sijaitsee Arenastaden-nimisessä kaupunginosassa. Sijainti ei siis ole aivan Tukholman keskustassa, mutta sen lähellä sijaitsevalle Solnan asemalle näyttäisi pääsevän muutamassa minuutissa ainakin Tukholman paikallisjunalla.

En löytänyt vielä tarkemmin tietoa siitä, kuinka suuri Disney Store tulee olemaan tai mitä kaikkea valikoimaan kuuluu, mutta avajaisten jälkeen asiat varmasti selviävät. Ainakin samassa kauppakeskuksessa on varmasti monia mielenkiintoisia liikkeitä, sillä pian avattava Mall of Scandinavia on Skandinavian suurin kauppakeskus. Se ei tosin ole Pohjoismaiden suurin, sillä Itis ja Sello ovat sitä pikkaisen isompia. Lisäys: Lue raporttini Tukholman Disney Storesta.

Kiinnostuitko nyt ostamaan kokoelmaasi jonkin Tsum Tsum -pehmon? Entä joko ryhdyit suunnittelemaan seuraavaa Tukholman-matkaa?

P.S. Vielä ehtii vaikuttaa sivupalkin pahisprofiiliäänestyksessä,  aikaa on vielä sunnuntai-iltaan saakka!

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:,

18 kommenttia artikkelissa “Tsum Tsum -pehmot nyt Suomessa!

 1. Vau! Tosi kiva kun Tsum Tsumeja myydään nyt Suomessakin. :D En ole kyllä ihan varma, haluanko mitään noista tällä hetkellä myytävistä hahmoista, mutta tuohan tietenkin antaa toivoa muistakin… Haluaisinkin kyllä toisen Tsum Tsumin, sillä minikokoinen Perryni näyttää tosi yksinäiseltä tuolla hyllyssä. :( Pitää hiukan miettiä kun minusta nuo ainakin ovat melko hintavia, vaikka tulisikin Disneystore.co.uk:sta tilaamista halvemmaksi.
  Jee! Nyt on vielä yksi syy lisää haluta käydä Tukholmassa. :D

  1. Valikoima on vielä aika perus, mutta toivotaan, että lisää tulisi. Perry on aikamoisen ihana pehmo, mutta Tsum Tsumit näyttävät kyllä aina tosi kivoilta isommassa joukossa. :)

 2. OMG!!!!!! Nyt ei voi muuta sanoa!!! :o Täytyykin alkaa heti varailemaan Tukholman matkaa! Ja ensi shoppailureissulla on pakko käydä br:ssä! Kiitos näistä ilahduttavista uutisista!

  1. Haha, aivan oikea reaktio!! :D Tälläisia uutisia on aina mukava välittää eteenpäin! Ryhdyin itsekin suunnittelemaan reissua Ruotsin suuntaan, piti käydä jo kesällä, mutta eiköhän siellä voi käydä näin loppusyksystäkin. :)

  1. Niinpä! Tai kunpa saataisiin edes oma Disney Storen verkkokauppa tähän maahan. :)

 3. Tukholman reissua on meillä suunniteltu useaan otteeseen, ja nyt sinne on kyllä ensi kesänä päästävä!
  Olen ihaillut tsumeja monta kertaa, mutta tuo valikoima ei nappaa, itse kiinnostavat enemmän klassikoiden hahmot.
  Muistanko väärin vai onko näistä olemassa myös avaimenperiä? Nekin kiinnostaisivat.

  1. Disney on aina hyvä syy matkustaa. :)Toivottavasti klassikoiden hahmotkin lisättäisiin jossain vaiheessa valikoimiin, luulisi niillekin olevan kysyntää.

   Ainakin Googlen kuvahaun perusteella näyttäisi olevan sekä tuollaisia pehmoisia avaimenperiä että muovisia. En kyllä muista nähneeni niitä kovin usein muiden kuvissa, joten ehkä niitä saa toistaiseksi vain Japanista.

 4. Kiva että nämä Tsumit tulevat viimein Suomeenkin! Aika pieni valikoima näin alkuun mutta ehkäpä kun/jos suosio kasvaa niin valikoima samaten. Hinta vähän kova kyllä… Asun USAssa vielä jonkun aikaa ja tottunut että sen 5$ maksavat suunnilleen. Pitänee hamstrata näitä mukaan vielä kun ehtii. Targetista omani haen kun ei disney Storea lähellä ole. Targeteissakin valikoima oli aluksi suppea mutta nopeasti kasvoi laajemmaksi. Eroa ei store versioihin ole kuin se pahvilappu joka on pienempi jos targetista hankkii.
  Ja tuonne Tukholmaan on pakko sitten “pyhiinvaellus” tehdä kun täältä meren takaa palaan!

  1. Siellä Yhdysvalloissa Tsumit ovat kyllä melkein epäreilun halpoja, kannattaa ihmeessä hyödyntää sitä ja laajempia valikoimia vielä kun ehdit. Varsinkin kun nämä pehmot ovat niin kevyitä matkatavaroissa. :) Toivottavasti BR-lelujen valikoima kasvaa täällä Targetien tapaan.

 5. Olipas tuo Tukholman Disney Store uutinen sopivaan aikaan, kun olemme mieheni kanssa Tukholmaan lähdössä joulukuussa! Jee, pakko varata sinne ehdottomasti aikaa :)
  Nuo tsumit mitä täällä on nyt myynnissä eivät kyllä hirveästi innosta, haluaisin muita hahmoja keräillä mielummin, ainakin kaikki Alice in Wonderland hahmot :)

  1. Kylläpä matkanne sattuu sitten todella sopivaan aikaan! Toivottavasti noita suosikki-Tsumesija löytyy vaikka Tukholmasta. :)

 6. Kiitos erittäin paljon tästä vinkistä! :D En olisi ollenkaan arvannut näkeväni tätä päivää hehe! Joudun valitettavasti vielä odottelemaan, sillä valikoima ei ole kovin kattava. Ah, pitääkin heti huomenna käydä BR-leluissa katselemassa!

  1. Ole hyvä vain! :) Toivottavasti Suomen Tsum Tsum -valikoima kasvaa nykyisestä, sillä olisi kiva päästä ainakin katsomaan ja hypistelemään eri pehmoja.

 7. Ihania uutisia! Itseltäni löytyy tiku ja taku tsum tsumit. Ne ovat kovin suloiset ja tulivat ostetuksi San Franciscosta. Kyllähän nuo kaikki aika lutuisia ovat, mutta itseäni kiinnostaisi noista uusista vain Mikki ja Minni ehkäpä. Katsotaanpa löytävätkö nuo kaksi minun kokoelmastani kohta.

  1. Tiku ja Taku ovat Tsumeina melkoisen ihania. Kannattaa käyttää tilannetta hyväksi ja käydä kaupassa katsomassa näyttävätkö Mikki ja Minni sopivilta lisäyksiltä kokoelmaan. :)

   1. Ei vitsi, kun noita on paljon, kun kävin kurkkaamassa tota keräilysivua! Sieltä löytyi ihanana yllätyksenä Lotso. Tuhti on ihan yksi minun lempi Disneyhahmoissa! Disney Storensta olen ostanut mansikalta tuoksuvan ison Tuhdin.

    1. Niinpä, valinnanvaraa todellakin riittää. Ja vau! Tuhtisi kuulostaa siltä, kuin se olisi napattu suoraan Toy Story 3:sta! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.