Tulossa: Frozen Holiday Special!

Frozen-huuma ei tule loppumaan ainakaan vielä pariin vuoteen. Viime yönä Suomen aikaan Disney ilmoitti, että hittielokuva Frozen saa jatkoa Holiday Specialin eli jonkin sortin jouluspesiaalin muodossa! Aika jännää, Disney ei ole tainnutkaan vähään aikaan tehdä mitään klassikoihinsa pohjautuvia jouluspesiaaleja vähään aikaan.

Frozen holiday special

Frozen Holiday Specialista ei vielä tiedetä kovin paljoa. Se on tarkoitus näyttää Yhdysvalloissa ABC-kanavalla joulun 2017 tienoilla ja tarinassa ovat mukana ainakin tutut Anna, Elsa, Olaf, Kristoff ja Sven. Spesiaalin ohjaavat Kevin Deters ja Stevie Wermers-Skelton. He molemmat ovat työskennelleet Disneyllä melkein parikymmentä vuotta ja olleet olleet käsikirjoittamassa Karhuveljeni Koda -klassikkoa sekä ohjanneet ja kirjoittaneet muun muassa The Ballad of Nessie -lyhytelokuvan. Jouluspesiaalin tuottaa Roy Conli, elokuvien Kaksin karkuteillä ja Big Hero 6 tuottaja. Spesiaalin esityksistä Suomessa ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän se tännekin jossain vaiheessa rantaudu.

Lisäys 26.11.2017: Lyhytelokuvan nimi on Olafin jouluinen seikkailu (Olaf’s Frozen adventure) ja sen ensi-ilta Suomessa on 1.12.2017 iTunes-palvelussa. Lue myös tarkempi juttuni Olafin jouluisesta seikkailusta.

Frozen Holiday Special ei suinkaan ole Disneyn ainoa Frozeniin liittyvä uutinen. Elokuvaan pohjautuva Broadway-musikaali on nimittäin nyt virallisesti työn alla ja se saa ensi-iltansa vuonna 2018. Sitä ovat tekemässä muun muassa elokuvasta tutut säveltäjät Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez, ohjaaja Alex Timbers sekä koreografi Peter Darling.

Frozen-faneilla on siis paljon odotettavaa, kun jatko-osa Frozen 2:n (jonka ensi-illan ajankohdasta ei ole vielä mitää varmaa tietoa) lisäksi luvassa on nyt tämä jouluerikoinen sekä vielä Broadway-musikaali. Vaikka Frozen on minusta saanut jo aika älyttömästi huomiota Disneyltä, en voi olla innostumatta tästä uutisesta ja toivon, että jouluspesiaalista saataisiin lisätietoja pian. Musikaalikin kuulostaa kivalta, mutta tuskinpa itse matkustaisin New Yorkiin asti pelkästään sitä katsomaan.

Mikä on ensimmäinen reaktiosi uutiseen Frozen Holiday Specialista? Kommentoi tai kerro mielipiteesi äänestämällä.

Kiinnostaako Frozen Holiday Special?

 • Kyllä! (73%, 38 Votes)
 • Ei. (27%, 14 Votes)

Total Voters: 52

Loading ... Loading ...

Lähde: Oh My Disney

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:, , , ,

6 kommenttia artikkelissa “Tulossa: Frozen Holiday Special!

 1. No huhhuh! Kylläpäs Frozen-faneja nyt hemmotellaan! Uutinen on kiva, mutta toisaalta alkaa tuntua siltä, että Frozenia pursuaa koko ajan joka tuutista lisää. Disney voisi siirtää huomionsa välillä muuallekin. Frozen on kuitenkin saanyt jo jatkoa lyhytelokuvan muodossa, ja tarina jatkuu 2-osaan ja tähän jouluspesiaaliin. Uutinen on kiva, ja Disney-animaatiot saavat aina sydämeni sykähtämään, mutta toisaalta liika on aina liikaa. En nyt oikein tiedä, kummalle kannalle asetun enemmän. :)

  Onko Frozenin jouluspesiaali muuten lyhytanimaation pituinen, vai pidempi? Osaatko sanoa?

  1. Ymmärrän kyllä, että Disney haluaa ottaa kaiken irti näin suositusta luomuksestaan, mutta saa nähdä onko Frozen vielä yhtä kova juttu, kun tämä spesiaali tai jatko-osa lopulta ilmestyvät.

   Luulisin, että jouluspesiaali on pidempi kuin lyhytanimaatiot. Ainakin esimerkiksi TV-spesiaaleiksi tehdyt Toy Story of Terror ja Toy Story That Time Forgot kestävät molemmat noin 22 minuuttia, joten veikkaan että Frozen Holiday Special on myös suurin piirtein saman pituinen.

  1. Hahhah! Tai siis ihan sinua ajatellen kirjoitin tämän tekstin, niin siksi sait maininnan avainsanoissa! :DD

 2. Täytyy kompata Annaa ja todeta että kyllä nyt Frozen-faneja hemmotellaan oikein kunnolla. Itse olen vähän hitaasti lämmennyt Frozenille, joten toisaalta nämä uutiset ovat iloinen asia (olen varmaan ihan fani 2017 jouluun mennessä), mutta toisaalta olisi kiva nähdä jo muutakin kuin Frozenia. Voin tosin kuvitella että elokuvan pääkohderyhmään kuuluvat ovat näistä jatko-osa uutisista aivan innoisaan.

  Toivon että Frozen-musikaali rantautuu joskus myös Suomeen sillä ulkomaille en sitä lähtisi katsomaan, mutta jos se tänne tulee niin varmasti menen. Edellisetkin Disney-musikaalit ovat olleet mahtavia ja Frozenissa olisi varmasti mielenkiintoisia tehosteita ja teatteritrikkejä. :D

  1. Vähän harmi vaan, että tätä jouluspesiaalia saadaan vielä odottaa jonkin aikaa. Liki kaksi vuotta on pitkä aika ainakin nuorimmille faneille. Saa nähdä milloin Disneyllä saadaan tehtyä seuraava jättihitti, joka pyyhkäisee Frozenin ohi suosiossa.

   Älä muuta sano! Olen pitänyt kovasti näkemistäni Disney-musikaaleista ja Frozen-aiheiselle riittäisi varmasti katsojia täälläkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.