Vaiana ja Pua Tsum Tsum

Tein viime Black Fridayna pienen Disney Store -tilauksen, josta en ole tainnutkaan vielä mainita mitään. Koko verkkokaupan valikoima tai ainakin suurin osa tuotteista oli tuolloin 20 %:n alennuksessa, joten en voinut vastustaa parin jutun ostamista. Tilasin itselleni suloisen Ihaa-pyjaman, ihanasti kimaltavan Olaf-joulukuusenkoristeen sekä kaksi uutta Tsum Tsumia. Esittelen ainakin Olafin joskus myöhemmin, mutta tänään estradille pääsevät Vaiana ja Pua Tsum Tsumit.

Vaiana-elokuvan Tsum Tsumit tulivat myyntiin viime vuoden marraskuun alussa. Kokoelmaan kuuluu yhdeksän elokuvan hahmoa, joista valitsin ostoskoriini Vaianan ja Puan. Näyttää siltä, että kaikki hahmot on nyt jo myyty loppuun Disney Storen verkkokaupasta, mutta jos niiden hankkiminen kiinnostaa, niitä löytää varmasti ainakin eBaysta.

Vaiana Tsum Tsum

Varsinkin Vaiana valokuvaus tuntui melko vaikealta, sillä ilman mitään kiilaa hahmo näytti siltä kuin olisi vain maannut ihan rähmällään. Sen vuoksi täytyy sanoa, että Tsumin suunnittelu ei ole mennyt mielestäni aivan nappiin. Hahmo näyttäisi varmaan paremmalta, jos kasvot olisivat vähän ylempänä. Muuten Vaiana on oikein nätti ja hahmon hiuksissa oleva kukka on kiva yksityiskohta.

Pua Tsum Tsum

Pua taas on minusta onnistuneemman näköinen ja luonnossa erittäin suloinen! Tuo pieni häntä on vaan jotenkin tosi hauska ja Puan ilme niin mahdottoman söpö!

Vaiana Pua Tsum Tsum

En malta odottaa, että pääsen pian katsomaan Vaianan ja näkemään millainen tämä kaksikko oikein onkaan elokuvassa! Onneksi sitä ei enää tarvitse odottaa kovin montaa päivää.

Tsum Tsum kokoelma

Minikokoisten Tsum Tsumien kokoelmastani saa nykyään koottua pehmoisen pyramidin. Mikki Hiirikin sai jokin aika sitten vapautuksen avaimenperänä toimimisesta ja on liittynyt hyllylle hengailemaan.

Minulla ei ole ollut mitään erityistä tavoitetta Tsum Tsumien keräämisen suhteen eikä varmaan ole jatkossakaan. Hahmoja on tähän mennessä ehtinyt ilmestyä vaikka miten monta, kuvia isoista kokoelmista on hauska katsoa. Tykkään kuitenkin pitää oman kokoelmani pienenä ja ostan luultavasti lisää hahmoja vain, jos joku oikein kiva tulee vastaan. Luultavasti täytyy ainakin hankkia aina joku pallero tuliaisiksi, kun tulee taas joskus käytyä Disney Storessa.

Ovatko Tsum Tsumit valloittaneet sinut ihan kokonaan vai oletko ostanut niitä pikku hiljaa?

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, ,

6 kommenttia artikkelissa “Vaiana ja Pua Tsum Tsum

 1. Onpas tämä parivaljakko kerrassaan ihastuttavan näköinen tsumeina :)

  Joudun myöntämään että tsumit ovat totaalisesti valloittaneet sekä minut että kokoelmani! Yritän tosin ainakin jonkin aikaa pidättäytyä ostamasta enempää.

  1. Ovathan ne kyllä söpöjä! :)

   Hih, siltä on vaikuttanutkin! Olisi kiva nähdä sinunkin kokoelmasi yhdessä kuvassa. ;)

 2. Omaa kokelmaa olen myös kasvatellut pikku hiljaa, mutta sorruin kuitenkin ostamaan koko Alice in Wonderland -setin kokonaisuudessaan, kun kuuluu omiin suosikkeihin :) Muuten löytyykin sitten vain yksittäisiä hahmoja. Puaa harkitsen vielä itsekin, on senverran söpö tapaus <3

  1. Kuvien perusteella Liisa Ihmemaassa -setti näyttää tosi kivalta, varmasti hauskaa omistaa koko konkkaronkka. Pua-tsum on kyllä niin suloinen, että sen katsominen hymyilyttää aina vähän. :)

 3. Oi! Pua-tsumi on todella suloinen! <3 Ihastuin possuun myös elokuvassa, jejj! :) Tsumit eivät ole valloittaneet minua IHAN täysin, vaikka todella ihania ja suloisia ovatkin. Omistan tällä hetkellä kuusi tsum tsumia, ja ajatukseni niiden keräilystä on samanlainen kuin sinulla: ostelen niitä silloin tällöin, mutta pakko ei ole kaikkia saada. Erityisesti Disney Store -vierailuilla tulee varmasti pehmoleluja ostettua tuliaisiksi… kunhan nyt pääsisi lähtemään joskus Disney Storeen!!!!

  1. Pua oli kyllä ihana! Ja niin oli Heiheikin! :D On aina hauska nähdä vaikkapa Instagramissa kuvia isoista Tsum Tsum -kokoelmista, mutta samalla on kivaa, kun voi olla tyytyväinen omaan pieneen pallerojengiin. Disney Store -reissu houkuttelisi minuakin ihan hirveästi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.