You look beautifuller

Avatkaa kuka kiljaisi innosta, kun bongasi Disneyn julkaisemia kuvia uusista Limited Edition -nukeista. Keräilijöiden parissa on ollut spekulaatioita näistä uusista nukeista siitä lähtien, kun ensimmäiset nuket julkaistiin ja viimein niille saatiin varmistus. Aiemmin julkaistuilla nukeilla oli vähän epäloogisesti eri kohtausten vaatteet, Elsalla lumimekko ja Annalla kruunajaismekko. Nyt taas Elsalla on kruunajaisasu ja Annalla talviset vaatteet. Nyt kun Annasta ja Elsasta on kaksi Limited Edition -nukkea viittaan sekaannusten välttämiseksi niihin nimillä coronation-Elsa/Anna ja snow-Elsa/Anna.

Nukeissa on taas paljon ihania yksityiskohtia, olen erityisen iloinen siitä, että Annan viitan yläosassa on pikkuisia pampuloita.

Hinta näyttäisi säilyvän samana kuin aiemmin eli 60 £ tai 99,95 $. Nukkeja valmistetaan 5000 kappaletta kutakin, niistä 500 tulee myyntiin Eurooppaan, loput Yhdysvaltoihin. Näiden 17″-nukkejen valmistusmäärät ovat vaihdelleet 8000 ja 500 välillä, edellisiä Frozen-nukkeja valmistettiin 2500, joista 1000 myytiin Euroopassa. Vähän hassua, että kun valmistusmäärä tuplaantui, Euroopassa myytävien määrä puolittui. Mutta paremminhan nuket menevät kaupaksi Yhdysvalloissa kuin Euroopassa, keräilijöitä on siellä enemmän. Disneyn mukaan Disneystore.comissa ekat nuket myytiin loppuun 12 minuutissa, kun taas esimerkiksi Lontoossa nukkeja oli myynnissä vielä parisen viikkoa julkaisun jälkeen.

Nuket tulevat ennakkotilattaviksi Yhdysvalloissa ensi perjantaina 10.1. Euroopassa ei ennakkotilausmahdollisuutta ole, vaan nuket tulevat suoraan myyntiin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, luultavasti maaliskuussa, kun elokuva julkaistaan dvd:llä ja blu-rayllä Yhdysvalloissa.

Tulen luultavasti hankkimaan snow-Annan snow-Elsani kaveriksi. Toisaalta coronation-Elsakin näyttää aivan ihanalta. Onneksi julkaisuun on vielä pari kuukautta aikaa, ehdin rauhassa keräillä rahaa ja mietiskellä kumman haluan hankkia.

Kuvat: Disney storen facebook-sivut

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, , , , ,

2 kommenttia artikkelissa “You look beautifuller

  1. Vautsi mitä yksityiskohtia…! Mietiskelin että syy epäloogisiin asivalintoihin on se, että ensiksi julkaistujen nukkejen mekot ovat ”prinsessamaisemmat” ja juhlavammat kun taas tässä olevat hieman arkisempia tummine väreineen ja pitkine hihoineen. Mielestäni tuo Annan ”snow-asu” on ehkä suosikkini kaikista Disney-prinsessojen mekoista.

    Toivotaan että ehdit saada haluamasi nuken, 500 on kyllä hirvittävän pieni määrä.

    1. Tuo on kyllä ihan totta! Minä kun vain ajattelin, että kyseessä on Disneyn juoni saada ostamaan kaikki neljä nukkea, mutta kyllähän nämä asuvalinnat matchaavat paremmin näin epäloogisina pareina. Annan mekko on kyllä tosi hurmaava! Se muistuttaa kivasti Arielin ”kaupunkikierrosmekkoa” ja Ruususen ”metsämekkoa”, molemmat lukeutuvat omiin suosikkeihini. :)

      Jep, toivotaan parasta! Ainakin tähän asti olen hyvin onnistunut hankkimaan haluamani nuket, kun olen vain ollut heti julkaisuaikana klikkaamassa niitä ostoskoriin ja samaa taktiikkaa täytyy varmasti käyttää nytkin etten jää ilman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.