Zootropolis – ensimmäinen traileri

Tätä hetkeä olinkin jo ehtinyt odottaa, nimittäin Zootropoliksen ensimmäistä traileria. Elättelin toivoa, että uutta videomateriaalia nähtäisiin viimeistään Pixarin Kunnon dinosauruksen ensi-illan (USAssa 25.11.) tienoilla ja niinhän Disneyn YouTube-tilillä julkaistiin kuin julkaistiinkin eilen illalla ihan uusi traileri ensi vuonna ilmestyvästä Zootropolis-elokuvasta.

zootropolis juliste

HUOM: Spoilerivaara! Trailerissa sekä sen alta löytyvässä tekstissä on pieniä spoilereita elokuvan juonesta ja alkuasetelmasta. Jos haluat tietää elokuvasta mahdollisimman vähän etukäteen, kannattaa loikkia tämän postauksen yli.

Aivan ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi siihen, kuinka pieneltä Judy Hopps näyttääkin kaikkien isompien eläinten rinnalla. Ei varmasti ole helppoa ainoa kani sarvikuonojen ja muiden kookkaiden kollegojen seurassa. Trailerin alkuhetket tuntuivat tosi erikoisilta Disney-elokuvalle, kun vauhtia ja nopeita tilanteita tuntui riittävän. Sama meno ei tosin kauaa kestänyt ja DMV:n tapahtumat toivat hieman mieleen Big Hero 6:sta tutun tilanteen, jossa Hiro ja Baymax ovat poliisiasemalla.

Pienestä samankaltaisuudesta huolimatta Zootropoliksen trailerin huumori upposi minuun täysin! Voin niin samaistua tuohon Judyn turhautumiseen Flash-laiskiaisen kanssa, minullakin on toisinaan paha tapa täydentää hitaampien puhujien lauseita. Haluan saada useimmat asiat aina nopeasti hoidettua ja voi kauhistus; nuo virastolaiskiaiset ovat suorastaan kuin pahimmista painajaisistani. En varmasti ole ainoa, joka on samaa mieltä. Mutta ainakin kaikki eläimet on animoiti tosi kivan näköisellä tavalla, tuo Flashin ilme on aivan mahtava ja kaikesta huolimatta noille laiskiaisille ei vaan voi olla nauramatta!

Jos kaipaat lisää tietoa Zootropoliksesta, katso myös viimekuinen kirjoitukseni elokuvan hahmoistaJa trailereista puheen ollen, myös Pixarin Doria etsimässä -elokuvan teasertraileri julkaistiin pari viikkoa sitten. Englanninkielisen version löydät YouTubesta, suomenkielinen on toistaiseksi ladattu vasta Disneyn Facebook-sivulle.

Millaisia ajatuksia uusi traileri herätti? Jos et jaksa tai ehdi kommentoida, kerro mielipiteesi äänestämällä.

Kiinnostaako Zootropolis?

 • Kyllä (89%, 39 Votes)
 • En osaa sanoa (7%, 3 Votes)
 • Ei (5%, 2 Votes)

Total Voters: 44

Loading ... Loading ...

Zootropolis saapuu Suomessa elokuvateattereihin 4.3.2016.

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

2 kommenttia artikkelissa “Zootropolis – ensimmäinen traileri

 1. Flash on juuri niin mahtava hahmo kuin ajattelinkin! Ja Judy vaikuttaa ihanalta. Tunsin oikein sen tuskan, kun joku tekee jotain todella hitaasti, myönnän olevani todella kärsimätön joka asiassa :D Olisin varmaan jo räjähtänyt tuossa tilaneessa :’D
  Ehdottomasti pakko nähdä, vaikuttaa kivalta :)

  Ps. tuo juliste ”Just Zoo it”, awesome!

  1. Mainiota! En usko, että olisin itsekään voinut pysyä noin rauhallisena, vaan olisin tuntenut oloni tosi tuskastuneeksi. Toivottavasti ensi-illan lähestyminen ei tunnu yhtä hitaalta. :)

   Haha, tykkään myös tuosta Bearberry-mainoksesta! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.